Φυσικά με αυτό τον τρόπο κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνονται σε... χρυσόψαρα, πουλώντας το παραμύθι ότι για όλα φταίνε οι... κακοί πολυμετοχικοί. Αυτοί δηλαδή που έβαλαν 67 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ και το μόνο που κέρδισαν ήταν ύβρεις και συκοφαντίες!
Το "aioniapistos.gr" κάνει ένα re-loaded των γεγονότων, για να δούμε εάν είχε ή δεν είχε καμία σχέση με τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό ο πρώην μεγαλομέτοχος και εάν φέρει μικρή ή την... μεγαλύτερη ευθύνη για την σχεδόν "χρεωκοπημένη" ΠΑΕ!
Υπενθυμίζω ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του, πριν από έναν χρόνο, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο ίδιος δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, επισημαίνοντας ότι δεν μίλησε ποτέ για κακοδιαχείριση από πλευράς Πατέρα!
Κάτι που αντιθέτως έλεγαν χωρίς καμία συστολή όλοι οι... κύκλοι του!
Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας και να θυμηθούμε πόσες "παρεμβάσεις" είχε ο Τζίγκερ στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Και για να ακριβολογούμε πόσες είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού δεν πρόκειται να σας κάνουμε κάποια αποκάλυψη. Απλή καταγραφή των γεγονότων:
1) Το 2008 με αφορμή το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφασίζει να... μείνει στον Παναθηναϊκό, παρ' ότι κεντρικό σύνθημα των 40.000 φίλων του Τριφυλλιού ήταν να φύγει!
Κράτησε μάλιστα το ρόλο του εγγυητή, δίνοντας στους νέους μετόχους τον ρόλο του χρηματοδότη: 67 εκατ. ευρώ μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ.
Μάλιστα η επιλογή του να μείνει σε ρόλο εγγυητή έκανε αρκετά μέλη της ΠΕΚ (Βενιάμης, Αλαφούζος, Αγγελίδης, Ευγενίδης κ.α.) να μην μπουν στο πολυμετοχικό σχήμα. Λες και κάτι ήξεραν...
2) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επέλεξε τους όρους της πολυμετοχικότητας, παραχωρώντας το 40% έναντι 80 εκατ. ευρώ, με τα χρήματα της αύξησης Μ.Κ. να μπαίνουν φυσικά στα ταμεία της ΠΑΕ.
Επειδή κατά καιρούς ακούγεται ότι αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να τα είχε βάλει στην τσέπη του, εάν πουλούσε το ποσοστό του θα πρέπει να σημειώσουμε τα εξής: Εάν πουλούσε ΜΟΝΟ το 40% έναντι 80 εκατ. ευρώ, διατηρώντας ο ίδιος τον έλεγχο της ΠΑΕ, ΔΕΝ θα έμπαινε κανένας!
Συγχρόνως ο Ολυμπιακός δύο χρόνια αργότερα πουλήθηκε από τον Κόκκαλη στον Μαρινάκη (με Καραϊσκάκη, ιδιόκτητα γραφεία και προπονητικό κέντρο), με το πραγματικό ποσό να μην ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ!
Όμως ακόμη και τα... τραβηγμένα από τα μαλλιά ρεπορτάζ της εποχής εάν πάρουμε που μιλούσαν για 100 εκατ. ευρώ (προσθέτοντας χρέη προηγούμενης σεζόν, μπάτζετ επόμενης, συν γήπεδο, γραφεία, προπονητικό κέντρο), τότε ο Παναθηναϊκός θα κόστιζε:
-160 εκατ. ευρώ το 80% των μετοχών, βάσει της κοστολόγησης Τζίγκερ
-συν 50 εκατ. ευρώ το μπάτζετ της επόμενης σεζόν
-συν 3,7 εκατ. το χρέος της προηγούμενης σεζόν
Το σύνολο: 231,7 εκατ. ευρώ!
Τα διπλά από τον Ολυμπιακό, χωρίς γήπεδο, προπονητικό και ιδιόκτητα γραφεία.
Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με εντολή Τζίγκερ μπήκε πλαφόν στην αύξηση του 2008 στα 10.000 ευρώ, προκειμένου να μην μπει ο απλός κόσμος.
3) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης διατήρησε στο επιτελείο της ΠΑΕ, όλα τα στελέχη που είχε επί μονομετοχικότητας, με εξαίρεση τον Χρήστο Αθανασόπουλο.
4) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, λίγες εβδομάδες πριν από την δημιουργία της πολυμετοχικότητας, έδωσε αυξήσεις σε όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, ανεβάζοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της εταιρείας.
5) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επέλεξε το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, δίνοντας το χρίσμα στο Νικόλα Πατέρα, τον οποίο παραδόξως στη συνέχεια δεν στήριξε...
6) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εισηγήθηκε την είσοδο του Κώστα Αντωνίου στο επιτελικό πόστο του τεχνικού διευθυντή και προφανώς συμφώνησε και για τον υψηλό μισθό του, παρ' ότι στην πορεία τα ΜΜΕ που εξέφραζαν τις θέσεις του, την έπεσαν και γι' αυτό το θέμα στον Πατέρα!
7) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, κατά δήλωσή του, μετέφερε στο πολυμετοχικό σχήμα ένα χρέος της τάξης των 3,7 εκατ. ευρώ από τη σεζόν 2007-08, το οποίο πληρώθηκε από τα 67 εκατ. ευρώ των... πολυμετοχικών!
8) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μετέφερε στο πολυμετοχικό σχήμα, αρκετές εκκρεμότητες: Αποπληρώθηκε η μεταγραφή του Σπυρόπουλου στον Πανιώνιο (2 εκατ. ευρώ), ενώ ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές των Μάτος (3,8 εκατ. ευρώ), Ίβανσιτς (1,7 εκατ. ευρώ) και Μουν (600.000 ευρώ)!
9) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπλόκαρε την μεταγραφή - επιστροφή του Σωτήρη Κυργιάκου, θέτοντας θέμα ηθικό.
10) Ο "δικός" του άνθρωπος, Κώστας Αντωνίου και εξ' αιτίας των δικών του επιλογών (ρόστερ με τεράστιες αδυναμίες) υποχρεώθηκε να αγοράζει ότι βρίσκει μπροστά του, για να προλάβει η ομάδα να είναι έτοιμη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Κάπως έτσι αποκτήθηκαν οι περίφημες "κακές" μεταγραφές του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού: Ο Ροντρίγκο Σόουζα και ο Χρήστος Μελίσσης!
11) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε καθημερινή ενημέρωση από το Νικόλα Πατέρα για τις μεταγραφικές κινήσεις του 2008, ενώ μέσω των ανθρώπων του στο οικονομικό επιτελείο (Παπαδοσπυριδάκης, Στάμος) γνώρισε τα πάντα σε ότι αφορά και το οικονομικό σκέλος.
12) Τον Ιανουάριο του 2009 ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μετά από έντονους διαλόγους με Πατέρα και Βγενόπουλο, δέχτηκε την απομάκρυνση του Γιάσμινκο Βέλιτς από την ΠΑΕ.
13) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τον Απρίλιο του 2009, πραγματοποιεί ραντεβού με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, το οποίο δημιουργεί τριγμούς, καθώς εμφανίζεται ως κίνηση "φαγώματος" του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία!
14) Τον Μάιο του 2009, μετά από αρκετές ημέρες έντασεις ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφασίζει να παραδώσει τα κλειδιά της ΠΑΕ στο Νικόλα Πατέρα, ο οποίος χειρίζεται εξ' ολοκλήρου τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού του 2009.
15) Πάντως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξακολουθεί να έχει ενημέρωση για τις μεταγραφικές κινήσεις από το Νικόλα Πατέρα. Αμφότεροι έχουν παραδεχτεί ότι μίλησαν για παράδειγμα για την μεταγραφή του Σισέ, με τον Τζίγκερ να είναι θετικός.
16) Τον Δεκέμβριο του 2009, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρά το γεγονός ότι κατά γενική ομολογία οι μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν επιτυχημένες (Σισέ, Λέτο, Κατσουράνης), τον Δεκέμβριο ζητάει την απομάκρυνση του Αντωνίου. Κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Πατέρα.
17) Τους πρώτους μήνες του 2010 -μιλάμε για τη σεζόν του νταμπλ- ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αλληλογραφία με το Νικόλα Πατέρα, η οποία δεν βγαίνει ποτέ στην δημοσιότητα. Το μόνο που γίνεται γνωστό είναι ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ των δύο.
18) Οι συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη βγάζουν την δυσαρέσκεια του μεγαλομετόχου για την απόλυση του Χενκ Τεν Κάτε χωρίς να ενημερωθεί ο Τζίγκερ, αφού ήταν η πρώτη απόφαση που δεν ανακοινώνει ο Πατέρας στους άλλους μετόχους, παρά μόνο στον Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος είναι ο μοναδικός που τον στηρίζει συνεχώς!
19) Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το νταμπλ του 2010, ο Νικόλας Πατέρας ωθείται σε παραίτηση, αφού δεν λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
20) Κύκλοι του μεγαλομετόχου μεταφέρουν στα ΜΜΕ την δυσαρέσκεια του Τζίγκερ (δεν την παραδέχτηκε ποτέ δημόσια) για κακοδιαχείριση της διοίκησης Πατέρα, λες και ο μεγαλομέτοχος έλειπε στην... Αστραλία!
21) Η παραίτηση Πατέρα δημιουργεί τεράστια ένταση στις σχέσεις Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου και ο Mr MIG αποφασίζει να μείνει εκτός "παιχνιδιού", μετά από πόλεμο ανακοινώσεων.
22) Στην κόντρα εμπλέκεται και ο Μιχάλης Ζολώτας ο οποίος επίσης αποχωρεί λόγω της στάσης του μεγαλομετόχου, ενώ ίδια στάση ακολουθεί και ο Γιάννης Ξυλάς. Οι δύο εφοπλιστές είχαν βάλει μόλις 13 εκατ. ευρώ στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό!
23) Το καλοκαίρι του 2010 ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δίνει αυξημένες αρμοδιότητες στον Δημήτρη Γόντικα, τροποποιώντας το καταστατικό.
24) Στο ίδιο διάστημμα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ενιαίο Φορέα, με ραντεβού στο γραφείο του, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό.
25) Τον Ιούλιο του 2010 ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιλέγει για πρόεδρο, έναν εξωποδοσφαιρικό παράγοντα, τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο.
26) Πάντα το ίδιο καλοκαίρι (2010) ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, παρ' ότι έχει πλήρη ενημέρωση από το οικονομικό επιτελείο για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι ουδείς άλλος μέτοχος δεν προτίθεται να ξαναβάλει λεφτά (θυμίζω ότι έχουν γίνει μπίλιες...), δίνει εντολή στον Γόντικα ν' ανεβάσει το μπάτζετ του ρόστερ, φορτώνοντας την ομάδα με μεγάλα συμβόλαια, όπως ήταν των Μπουμσόνγκ, Γκοβού, Γκαρσία και Πλεσί!
27) Το ίδιο διάστημμα η κατά τον Τζίγκερ καταχρεωμένη ΠΑΕ, αποφασίζει να έχει στο δυναμικό της, τον πιο ακριβοπληρωμένο πρόεδρο στην ιστορία της ΠΑΕ (Δημήτρη Γόντικα) και έναν εξίσου ακριβοπληρωμένο τεχνικό διευθυντή (Κάρλος Φρέιτας). Συγχρόνως δεν γίνεται καμία προσπάθεια να πέσει το κόστος λειτουργίας της ΠΑΕ, το οποίο είναι υπέρογκο.
Ειδικά για μια ΠΑΕ, όπου ο μεγαλομέτοχος δεν θέλει να βάλει λεφτά και οι υπόλοιποι έχουν φύγει λόγω των χειρισμών του!
28) Ο Νικόλας Πατέρας προτείνει να καλύψει ο ίδιος τα χρήματα της διαφοράς για την απόκτηση του Γουίλιαμ Γκαλάς, αλλά η διοίκηση... Κωνσταντόπουλου αρνείται, με τους συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη να κάνουν ειρωνικά σχόλια!
29) Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βλέποντας ότι η ομάδα έχει προβλήματα (1-1 με Ξάνθη στη Λεωφόρο) και ότι υπάρχει γκρίνια στον κόσμο, επιλέγει να ρίξει λευκή πετσέτα, καλώντας πίσω Βγενόπουλο και Πατέρα, με δέλεαρ το 25% της ΠΑΕ.
30) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πάει στο Plaza και συμφωνεί στα... λόγια, με το συμφωνητικό που κρατούσε ο Νικόλας Πατέρας.
31) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν τηρεί το βασικό σημείο του (ανυπόγραφου) συμφωνητικού. Δεν συμμετέχει στην αύξηση 15 εκατ. ευρώ ως 54,7%, καθώς βάζει τα μισά και τ' άλλα -μετά κόπων και βασάνων - λέει πως θα τα βάλει ως χορηγία δίχως να προσδιορίζεται ο χρόνος, αλλά και ο τρόπος που θα πληρωθεί η εφορία!
Αντιθέτως Πατέρας, Βγενόπουλος και Γιαννακόπουλος είναι απόλυτα συνεπείς.
32) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν τηρεί ούτε τον όρο του (ανυπόγραφου) συμφωνητικού για το γηπεδικό! Δεν κάνει τίποτα για να ξεκαθαρίσει το θέμα, είτε θετικά είτε αρνητικά, με την ΠΑΕ να είναι μπλεγμένη σ' έναν κυκεώνα προβλημάτων.
33) Μετά από όλα αυτά, τον Δεκέμβριο του 2010, Βγενόπουλος και Πατέρας αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να δίνει τα ηνία της ΠΑΕ στον Δημήτρη Γόντικα.
34) Τα φιλικά ΜΜΕ του μεγαλομετόχου εξαπολύουν ολομέτωπη επίθεση σε Βγενόπουλο και Πατέρα, εκμεταλλευόμενα την σιωπή αμφοτέρων.
35) Τον Μάρτιο του 2011 και παρ' ότι στον ορίζοντα δεν φαίνεται οικονομική στήριξη από κανέναν, ο Δημήτρης Γόντικας (προφανώς με άνωθεν εντολή) προτείνει και κάνει νέο συμβόλαιο στον Λουκά Βύντρα με ετήσιες αποδοχές που χτυπάνε κόκκινο για την εποχή: 800.000 ευρώ. Κάτι που δεν συνέβη αργότερα για κανέναν άλλον, με αποτέλεσμα να φύγουν (τζάμπα) Σιμάο και Νίνης, ν' αποχωρήσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και να πουληθεί ο Σισέ!
Ο Αδαμάντιος Πολέμης "τολμάει" να καταθέσει ένσταση για την αμοιβή Βύντρα, αλλά δέχεται πυρά και κάνει πίσω...
36) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, βλέποντας όλους τους μετόχους να μένουν μακριά λόγω των χειρισμών του, αποφασίσει τον Σεπτέμβριο του 2011 να παρκάρει τις μετοχές του σε δικηγορικό γραφείο.
37) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν αποδέχεται τον μοναδικό όρο που του έθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, της ανάληψης εγγράφως όλων των νομικών ευθυνών για το γηπεδικό, προκειμένου ν' αποχωρήσει ομαλά.
38) Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα γίνεται γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος έβαλε ενοίκιο στην Παιανία, ύψους 1 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός που πήρε επιταγές για όλο το ποσό, ενώ για παράδειγμα οι ποδοσφαιριστές ακόμη δεν έχουν πληρωθεί για το 2012!
39) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αφήνει κάποιον... Τσάκα να σουλατσάρει στα παναθηναϊκά δρώμενα, με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, να κρατούν "ζωντανά" τα παραμύθια με τους πρίγκιπες επί εφτά μήνες!
40) Παρά το γεγονός ότι ο μάνατζερ από την Καβάλα και οι... πρίγκιπές του ενδιαφέρονταν για το δικό του πλειοψηφικό πακέτο, ουδέποτε ο Τζίγκερ σχολίασε δημοσίως όσα γραφικά συνέβαιναν και αμαύρωναν την ιστορία του Παναθηναϊκού!
41) Και μια σύμπτωση: Το τελευταίο φυντάνι του Τσάκα, ο Φαϊσάλ, επέλεξε να δώσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη με... σωματοφύλακες, ανθρώπους της ΠΑΕ!
42) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είδε τον Μάρτιο του 2012 τους «δικούς του» ανθρώπους, Τζήμα, Λουμίδη και Χατζηνικολάου να ρίχνουν την διοίκηση και ν' αφήνουν τον Παναθηναϊκό ακέφαλο. Συμπτωματικά ήταν ο κρίσιμος μήνας του ελέγχου από την UEFA, με αποτέλεσμα η ομάδα να τιμωρηθεί με ετήσιο αποκλεισμό από την Ευρώπη με αναστολή!
43) Στο ίδιο θέμα: Άνθρωποι της ΠΑΕ με προεξέχων τον Δημήτρη Γόντικα μεταφέρουν προς τα έξω τους κινδύνους χρεοκοπίας, παρ' ότι στο ταμείο είχε αρχίσει η εισρροή κεφαλαίων από Βγενόπουλο, Πολέμη και διάθεση βοήθειας από Αλαφούζο, Βασιλάκη και άλλους επιχειρηματίες, έναντι της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ. Τα περί χρεοκοπίας στάθηκαν η αφορμή των παραιτήσεων των τριών (Τζήμα, Χατζηνικολάου, Λουμίδη), την πτώση της διοίκησης και την βίαιη διακοπή της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου!
44) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είδε τους ανθρώπους του (Γόντικα, Στάμο) να καθυστερούν σε βαθμό... παρεξηγήσεως την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με αποτέλεσμα την ματαίωσή της και τον ευτελισμό της.
45) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, παρ' ότι προσπάθησε να καθυστερήσει την μεταβίβαση της ΠΑΕ (για τον Ιανουάριο), τελικά μαθαίνοντας ότι ο φόρος μεταβίβασης δεν είναι δα και τόσο μεγάλος, συμφώνησε να παραδώσει τις μετοχές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.
46) Όλα τα χρόνια της πολυμετοχικότητας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε τον απόλυτο έλεγχο των διοικητικών συμβουλίων, καθώς είχε την πλειοψηφία των μελών. Δηλαδή δίχως την δική του συγκατάθεση δεν μπορούσε να περάσει καμία απόφαση.
47) Όλους αυτούς μήνες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε τον πλήρη έλεγχο του γηπεδικού και ήταν ο μοναδικός (με τους συνεργάτες του) που γνώριζε όλα τα βήματα της συγκεκριμένης προσπάθειας. Όταν ο Γιάννης Ξυλάς, μέλος του Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ, επεδίωξε να μάθει "λεπτομέρειες" για τις καθυστερήσεις, χτύπησε σε τοίχο και παραιτήθηκε!
48) Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και οι συνεργάτες έλεγαν σε όλους τους τόνους το 2008 ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για το γήπεδο και ότι δεν έχει καμία σύνδεση με το εμπορικό του Βωβού.
Παραδόξως ο Βωβός μόλις μπλοκαρίστηκε το εμπορικό από το ΣτΕ, έστειλε εξώδικο στον Δήμο Αθηναίων και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός απειλώντας με αγωγές εάν τολμήσουν να βάλουν έστω και το... αίμα του σφαγμένου κόκκορα στα θεμέλια του γηπέδου.
49) Για απροσδιόριστο λόγο η ΓΗΠΕΛ άναψε το πράσινο φως στην τροπολογία Μπιρμπίλη, η οποία έθεσε εκτός της Διπλής Ανάπλασης το ποδοσφαιρικό γήπεδο (είναι πλέον στην διακριτική ευχέρεια του Δήμου να το χτίσει) και άνοιγε τον δρόμο για το γκρέμισμα της Λεωφόρου!
50) Επίσης στα παράδοξα, ήταν και η στιχομυθία Νικόλα Πατέρα - Βαγγέλη Σαμαρά (εντεταλμένου σύμβουλου της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου) στο συμβούλιο της ΠΑΕ τον Μάρτιο του 2010. Τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από το συνεργάτη του Τζίγκερ να του εξηγήσει ποιος θα χρηματοδοτήσει το έργο και ο Σαμαράς σήκωσε τα χέρια ψηλά, λέγοντας ότι δεν το αναλαμβάνει καμία Τράπεζα! Σημαντική λεπτομέρεια: Η Ελλάδα λίγες ημέρες μετά μπήκε στο ΔΝΤ, οπότε οποιοδήποτε σχέδιο χρηματοδότησης χάθηκε οριστικά.
Δηλαδή επί δύο χρόνια οι πολυμετοχικοί μάθαιναν ότι το έργο προχωράει μια χαρά, η ΠΑΕ δαπανούσε εκατομμύρια για τις... εργασίες (τουλάχιστον 5-7 εκατ. ευρώ) και η ΓΗΠΕΛ δεν είχε βρει χρηματοδότη!
Εαν μετά απ' όλα αυτά που ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ως γεγονότα στον Τύπο, θεωρείται ότι ο μεγαλομέτοχος ήταν αμέτοχος του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού και δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος των όσων δεινών τραβάει ο σύλλογος, τότε... καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
http://aioniapistos.gr/arthrografia/verde-for-vendetta/50-stigmes-tis-paroysias-toy-tzigker-ston-polymetohiko.html
Ωραίος ο Σπανουδακης ως συνηθως!
ΑπάντησηΔιαγραφήresect, αδελφε!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή