Aδικαιολογήτως αδιάφοροι (pics+vid)

TO ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΟ Ή ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996.

ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ.



Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς οι παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Α.Στραματσόνι να αποδείξουν πως δεν αξίζουν να βρίσκονται στις δεύτερες επιλογές, δεν κατάφεραν να τον πείσουν, αφού η ομάδα παρουσιάστηκε αδιάφορη στην Κέρκυρα και γλίτωσε την ήττα στο 93' με κεφαλιά του Κλωναρίδη.

Aσχέτως της κακής εμφάνισης, είναι αστείο πως τα ΜΜΕ φέρνουν ξανά την καταστροφή για ένα ματς που δεν κρινόταν τίποτα. Πως δεν κάνανε το ίδιο χθες με τον Ολυμπιακό στην Ριζούπολη...Εκεί βέβαια νίκησε με αντικανονικό γκολ οπότε όλα ξεχαστήκαν...

Επόμενος αγώνας στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό (20/12, 19:30).

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το sdna:


 Φαίακες πιστοποίησαν την ανοδική τους πορεία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αλέκο Βοσνιάδη καθώς παρά τις πολλές αλλαγές και τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και άψογοι από τακτικής πλευράς.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη εμφανίστηκε προβληματικός σε όλους τους τομείς και δη στο κομμάτι της δημιουργίας, με τους Αμπεϊντ, Νίνη και Λουντ να στερούνται φαντασίας και εμπνεύσεων. Ειδικά οι δύο πρώτοι προβλημάτισαν εκ νέου και πιστοποίησαν ότι διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος.


Η Κέρκυρα αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό μπαίνοντας πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και καταφέροντας να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της επίσκεψη στην περιοχή του Κοτσόλη.
Μόλις στο 3' ο Βλάχος κινήθηκε ιδανικά στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Τριανταφυλλόπουλο που πήγε να καλύψει και πλάσαρε σωστά διαμορφώνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, στην πρώτη τους και μοναδική τελική προς την εστία στο πρώτο ημίχρονο.


Το Τριφύλλι για τα επόμενα δέκα λεπτά ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τον Στραματσόνι να τους βάλει τις φωνές ζητώντας πρέσινγκ ψηλά και πάθος στις προσωπικές μονομαχίες. Μετά το 15ο λεπτό ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία του ματς και στο 19' μετά από κόρνερ του Νίνη, ο Ταυλαρίδης δεν μπόρεσε να σουτάρει από το το ύψος του πέναλτι και έβγαλε τη μπάλα έξω στον Ατζαγκούν που σούταρε δυνατά δίπλα απ' το δοκάρι.

Στο 21' ο Λουντ συνδυάστηκε έξοχα με τον Κλωναρίδη που έστρωσε στον Νίνη ο οποίος δεν έκανε
σωστά το κοντρόλ και δεν κατάφερε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 25' ο Χουχούμης σέντραρε από αριστερά όμως ο Κλωναρίδης δεν βρήκε καλά τη μπάλα και την έστειλε άουτ. Στο 36' ο Ατζαγκούν με πολύ ωραία μεταβίβαση έβγαλε μόνο του τον Αμπεϊντ με τον τερματοφύλακα, αλλά το σουτ του ήταν άψυχο, πάνω στον Αραμπατζή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φτιάξει φάσεις, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Παναθηναϊκό στο 61' όταν ο Νίνης είδε τον Καλτσά που σούταρε στην κίνηση με το δεξί και ανάγκασε τον Αραμπατζή να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 86' το Τριφύλλι απώλεσε κλασική ευκαιρία όταν ο Καρέλης έπαιξε το ένα-δύο με τον Κλωναρίδη που μπήκε στην περιοχή και από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Ντουαλά.




Στο 91' οι Πράσινοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν ο Καλτσάς με δυνατό συρτό σουτ τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι αλλά το κατάφεραν στο 94' με κεφαλιά του Κλωναρίδη από κόρνερ του Πράνιτς και κεφαλιά πάσα του Ταυλαρίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής -Βλάχος (60' Γκόμες), Καραγιανίδης, Μεντής, Μακρίδης- Κωτάτης (46' Ζορμπάς), Φάμπιο, Κρητικός, Ντατίδης- Γεωργακόπουλος, Καμπάνταης (72' Ντουαλά).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης -Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης- Λαγός, Αμπεϊντ (80' Πράνιτς), Λουντ (59' Καλτσάς)- Νίνης (73' Καρέλης), Ατζαγκούν- Κλωναρίδης.

Διαιτητής: Α. Κατσικογιάννης (Ηπείρου).


Tα γκολ

Σχόλια