Και κάπου εδώ...κάτι δεν πάει καλά


 Δύο εβδομάδες πριν τον πρώτο, πολύ σημαντικό, Ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Σλάβια Πράγας αφήνει την αίσθηση στον κόσμο της ομάδας πως κάτι δεν πάει καλά.

Παρότι τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας ήταν ξεκάθαρα εδώ και μήνες και το τριφύλλι είχε τις περισσότερες μέρες προετοιμασίας από κάθε Ελληνική ομάδα με Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ακόμη δεν έχει λύσει τα βασικά του προβλήματα.

Έχει πάρει το μπακ απ για την θέση του τερματοφύλακα, του αριστερού οπισθοφύλακα, έχει φέρει μέσο που δεν προορίζεται για βασικός και η μόνη ενδεκαδάτη μεταγραφή είναι ο Μάγκνουσον κι αυτό επειδή έφυγε αιφνιδιαστικά ο Βέλεθ.

Παράλληλα έχει χάσει δύο βασικούς του παίκτες (Βιγιαφάνες-Γκατσίνοβιτς) και δεν έχει καλύψει τα κενά τους.

Προ ημερών, ο Γιοβάνοβιτς έκανε τον απολογισμό της προετοιμασίας συμφωνώντας στο...αυτονότο, πως η ομάδα έχει καθυστερήσει να κάνει μεταγραφές γιατί δεν βρίσκονται στην αγορά οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.

Ακολούθως, προέκυψαν "μεταφράσεις" πως οι δηλώσεις του ήταν καρφιά προς την διοίκηση και σήμερα η ΠΑΕ τοποθετήθηκε λέγοντας πως,


«Για την περαιτέρω αποφυγή δημοσιευμάτων, που προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα και τον κόσμο, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διευκρινίσει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και είμαστε διατεθειμένοι να τις εκπληρώσουμε ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε οικονομικό κόστος».


Ξαναλέω πως όλα αυτά συμβαίνουν 2 εβδομάδες πριν τα πιο (υποτίθεται) σημαντικά παιχνίδια της ομάδας για την φετινή σεζόν. Αντί ο Παναθηναϊκός να έχει καλύψει τις τρύπες του και να έχει αυξήσει τις πιθανότητες του για είσοδο στους ομίλους, μοιάζει σαν να...αυτομποϊκοτάρεται.

Από ποιον;

Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως η ΠΑΕ, η οποία τονίζει ότι στηρίζει τις επιλογές ανεξαρτήτως κόστους, έχασε προ λίγων εβδομάδων τον Γκατσίνοβιτς λόγω του οικονομικού (ο οποίος υποτίθεται πως με την λήξη της σεζόν θα ήταν το νο1 ζήτημα που θα έπρεπε να διευθετηθεί) και χθες έχασε τον Μπλάνκο από την Ντνίπρο (υποτίθεται ο νο1 μεταγραφικός στόχος για τον οποίο έμπαινε μεσάζοντας ο Παλάσιος).

Προφανώς κάτι δεν πάει καλά παραμονές της Ευρώπης.

Και προφανώς δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση για την ομάδα που διοικείται από έναν άνθρωπο σαν τον Αλαφούζο.


ΥΓ: Εν τω μεταξύ ο Διούδης δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη, οπότε αυτό σημαίνει πως δεν είναι καθόλου απίθανο ο Λοντίγκιν που ήρθε να είναι ο αντικαταστάτης του...Μπρινιόλι που φεύγει.

Σχόλια