Κάρτα φίλου...(διαχρονικής) ντροπής


 Την έκδοση κάρτας φίλου ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης για την σεζόν 2024/25, η οποία θα έχει εφαρμογή μόνο για το τμήμα ποδοσφαίρου.

Για ακόμη μια χρονιά, (μας) υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να είναι ενιαίος και αδιαίρετος και ο Ερασιτέχνης δεν έχει το σθένος/δυναμική (ή ό,τι άλλο θέλετε) για να επιβληθεί σε ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Τα νόμιμα ποσοστά των εισιτηρίων καταβάλλονται κατά το δοκούν -διαχρονικά- και η κάρτα φίλου ή η απαραίτητη εγγραφή στον Σύλλογο εφαρμόζεται -διαχρονικά- υπό προυποθέσεις, με εάν κι εφόσον.

Δεν είναι κάτι νέο ότι ο Ερασιτέχνης απολαμβάνει τα αυτονόητα μόνο με όποιον υπάρχουν καλές σχέσεις διοικητικά. Κι ότι αυτό δεν είναι κάτι νέο αλλά έχει γίνει κανονικότητα και πλέον δεν σχολιάζεται από κανέναν, το κάνει ακόμη πιο λυπηρό.

Διαχρονικά, ο Ερασιτέχνης αντί να είναι ο οδηγός του Συλλόγου αποτελεί την ουρά του και παίζει τον ρόλο του επαίτη, μπας και κερδίσει την συμπάθεια είτε της ΠΑΕ είτε της ΚΑΕ.

Διαχρονικά, αυτή η κατάσταση είναι ντροπιαστική και πρέπει επιτέλους να υπάρξει μια διοίκηση που θα εξασφαλίζει πως θα τηρούνται τα αυτονόητα και θα εξασφαλίζονται σταθερά όλοι οι οικονομικοί πόροι που θα τον καθιστούν δυνατό οικονομικά.


ΥΓ: Μην ξεχνάτε πως αυτά τα έσοδα θα προέρχονται από την τσέπη του κόσμου και δεν θα βγαίνουν από τα ταμεία των ΑΕ. Άρα, είναι ξεκάθαρα δείγμα θέλησης τους.

ΥΓ2: Ο Ερασιτέχνης παραχωρεί το όνομα και το έμβλημα του Συλλόγου στις ΑΕ. Όχι το αντίστροφο.

ΥΓ3: Επαναλαμβάνω. Αυτό συμβαίνει διαχρονικά. Για να μην μπερδευτούν οι κακοπροαίρετοι. 

ΥΓ4: Ο γαύρος πήγε στον τελικό του Conference και έβαλε "νταβατζιλίκι" καπέλο στα εισιτήρια. Αφού κάνετε τα μαθηματικά και δείτε το όφελος που αποκόμισε από το πουθενά ο Ερασιτέχνης τους, σκεφτείτε εάν θα γινόταν κάτι αντίστοιχο από μια δική μας ΠΑΕ που δεν ήταν κώλος και βρακί με την διοίκηση του Ερασιτέχνη.

ΥΓ5: Όταν λέμε ο Παναθηναϊκός πάνω από όλους και όλα...(και) κάτι τέτοιο εννοούμε.  

Σχόλια