Άντε και πλανητάρχης!


 Στον Παναθηναϊκό που έχει να πάρει 14 χρόνια πρωτάθλημα εδώ και μέρες διαβάζουμε όλα τα γύρω-γύρω εκτός από δυνατές μεταγραφές που θα τον κάνουν φαβορί για το πρωτάθλημα.

Στον Παναθηναϊκό που εδώ και 12 χρόνια πορεύεται με τον πιο αποτυχημένο παράγοντα της ιστορίας του, το δούλεμα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.

Στο πρόσφατο συλλαλητήριο που δεν βρήκε την ανταπόκριση που έπρεπε από τον κόσμο του Συλλόγου, αποφάσισα να μην χαλάσω άλλο την ζαχαρένια μου.

Χαλαρά και στην πλάκα λοιπόν αφού ολοένα και λιγότεροι ενδιαφέρονται και...τα ρέστα έχουμε γίνει γραφικοί.

Σήμερα, μάθαμε πως ο Αλαφούζος βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League. Προφανώς, θα ανέβηκε ο Κομπότης και θα πήρε κάποιες εγγυήσεις από τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού...

Από αυτήν την γωνιά λοιπόν, να ευχηθούμε στον κ.Αλαφούζο να γίνει μια μέρα και πλανητάρχης για να συνεισφέρει στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του πλανήτη.

"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Ιωάννης Αλαφούζος προέβη στην ακόλουθη τοποθέτηση: "Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League 1, προσπαθώντας να συνεισφέρω στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Σχόλια