Πανηγυρίζει που δεν τον πουλάει (*) και δεν ασχολείται που δεν τον πλαισιώνει



 Μέχρι σήμερα, το Παναθηναϊκό ρεπορτάζ περιστρέφεται γύρω από μια πώληση και όχι μια αγορά. Εδώ και 1,5 μήνα όλοι ασχολούνται εάν θα πουληθεί ο Ιωαννίδης. 

Και καλώς συμβαίνει αυτό. Αλλά ως ένα σημείο.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει στην σεζόν 2024/25 ως πρωταθλητής. Ούτε καν σαν φαβορί. Από την μια είναι φυσιολογικό για μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, να μην πουλάει τον καλύτερο της παίκτη. Ασχέτως, εάν αυτό συμβαίνει σε κάποιο βαθμό επειδή με τα ποσοστά μεταπώλησης του Λεβαδειακού (που κανείς δεν ξέρει σε τι ύψος κυμαίνονται).

Από την άλλη, όμως, μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή μετά από 14 χρόνια, οφείλει να προστατεύσει αυτόν τον παίκτη με την μη πώληση του. Να του δώσει όλα τα εχέγγυα για να πάνε μαζί στην κορυφή. 

Πως ακριβώς έχει πλαισιωθεί μέχρι σήμερα ο Ιωαννίδης; Τι παίκτες έχουν έρθει γύρω του; Μέχρι σήμερα έχει χειρότερα εξτρέμ πίσω του και τα ίδια φορ με πέρυσι. Δεν έχει γίνει καμία ποιοτική ενίσχυση.

Βγάζει λογική το παιχνίδι των έμμισθων δημοσιογράφων του Αλαφούζου να σηκώνουν άρθρα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δεν πουλάει ούτε στα 25 εκατομμύρια, αλλά η ίδια ΠΑΕ τι ακριβώς κάνει για να είναι καλύτερη η ομάδα από πέρυσι; Πως ακριβώς ρίχνεται στην Ευρώπη, όταν δεν έχει αντικαταστήσει τους βασικούς Μπερνάρντ και Παλάσιος;

ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός βιώνει την λογική του παραλόγου...


ΥΓ: Σχετικά με τον αστερίσκο... σήμερα, 12 Ιουλίου, εάν έπρεπε κάπου να βάλω τ λεφτά μου θα ήταν στην πώληση του Ιωαννίδη, ασχέτως τι γράφουν και διαδίδουν οι δημοσιογράφοι. Δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη στον Αλαφούζο και ο λόγος του δεν έχει την παραμικρή αξία, για να πιάνονται διάφοροι από τις πρόσφατες δηλώσεις του πως δεν τον πουλάει.

Σχόλια