Δύο μέρες πριν το ματς με την Μπότεφ και τα εισιτήρια αγνοούνται... (ΘΑΥΜΑ: Βγήκαν!)


ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ
 
Τα έγραψα προ ολίγων ημερών, ας τα γράψω και τώρα. 

Δυστυχώς, η κατάσταση που βιώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν δύναται να κριθεί υποκειμενικά, παρά μόνο αντικειμενικά. Όσα συμβαίνουν, ξεπερνάνε τα όρια της προσωπικής αντιπάθειας. 

Όπως ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρωταθλητής και νικητής στα χρόνια του Αλαφούζου, έτσι και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΔΕΝ λειτουργεί επαγγελματικά.

Δύο μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας και η πράσινη ΠΑΕ σαν να τιμωρεί τον κόσμο. Ενώ γνωρίζει από το βράδυ της Πέμπτης τον αντίπαλο μας, μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα.

Και όχι...δεν είναι φυσιολογικό επειδή το κάνει κάθε τρεις και λίγο. Ειδικά φέτος που έχει αλλάξει ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων και έχει γίνει πιο πολύπλοκος, η αντίδραση της ΠΑΕ κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη.


ΥΓ: Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω τόσα χρόνια για ποιο λόγο η ΠΑΕ δεν εκδίδει τα εισιτήρια των ερχόμενων αγώνω και το πηγαίνει αγώνα-αγώνα. Καλύτερη οργάνωση μπορεί να γίνει, καλύτερη εικόνα για την προσέλευση και τις ανάγκες του εκάστοτε ματς θα υπάρχει και κυρίως ο κόσμος θα μπορεί να κάνει καλύτερα τα κουμάντα του.

ΥΓ2: Ευτυχώς, το site το πρόσεξαν και ανανεώθηκαν οι ξένες εκδόσεις του.

ΥΓ3: Την ίδια ώρα, οι Βούγλαροι έχουν ήφη εκδώσει τα εισιτήρια του επαναληπτικού...




Σχόλια