Επέτρεψε στην Μπότεφ να έχει ελπίδες


 Σε ένα ματς που είχε την τύχη να προηγηθεί νωρίς, που έκανε -και δέχθηκε- φάσεις και κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με διαφορά δύο τερμάτων, ο Παναθηναϊκός "σαμπόταρε" το ιδανικό σενάριο και με ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, επέτρεψε στην Μπότεφ να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό της Βουλγαρίας.

Υπό άλλες συνθήκες, θα έλεγα πως αυτός ο αντίπαλος δεν φοβίζει και είτε έτσι είτε αλλιώς, η ομάδα θα πάρει την πρόκριση και θα προχωρήσει στον τρίτο προκριματικό του Europa. Όμως, κάτι τέτοιο δεν τολμώ να το πω. Και δεν είναι μόνο η μίζερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει γίνει κανόνας στον Σύλλογο, αλλά είναι και η σταθερότητα που δεν υπήρξε σήμερα. Τόσο η αγωνιστική, όσο και η ψυχολογική.

Απέναντι σε μια ομάδα που έδειχνε λίγη, η ομάδα του Αλόνσο την έβαλε στο παιχνίδι με το λάθος του Βιλένα και μετά έκαναν εμφάνιση...όλα τα υπαρξιακά με τους παίκτες να μην πατάνε γερά στο χορτάρι και τους Βούλγαρους να γίνονται ολοένα και πιο επιθετικοί.

Προφανώς η ομάδα δεν μπορεί να λογίζεται ως έτοιμη στις 26 Ιουλίου, αλλά προφανώς δεν έχει περιθώριο αποκλεισμού από την Κυπελλούχο Βουλγαρίας.

Σχόλια