Αν υπήρχε τρόπος...


 Το πρόβλημα είναι ένα και είναι δεδομένο. Ο Ερασιτέχνης δεν είναι οικονομικά αυτάρκης. Δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι εφόσον δεν υπάρξει η δια παντός...Παναθηναϊκή προτεραιότητα.

Κεφαλή του Συλλόγου ο Ερασιτέχνης και ουρές οι ΑΕ. Κι όχι το αντίστροφο.

Όσον δεν συμβαίνει αυτό, τότε τα μοιραία επακόλουθα δεν θα εκλείπουν. Χαμένες χορηγίες, ορισμένου χρόνου εξαρτήσεις, κομπαρσιλίκια και πάει λέγοντας.

Να αποκτήσει δεκάδες χιλιάδες μέλη ο Σύλλογος επειδή η ευρεία μάζα του κόσμου αντιλαμβάνεται την...υποχρέωση να είσαι μέρος του, δεν παίζει. Ο πολύς κόσμος έχει γραμμένο στα παπάρια του τον Ερασιτέχνη. Κι αυτό έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές με τις ετήσιες συνδρομές.

Η μόνη λύση που μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδα και να αποτελεί πάγια εισροή χρημάτων είναι η δοκιμασμένη και πετυχημένη λύση της κάρτας μέλους/φίλου η οποία θα είναι απαραίτητη για την αγοράς εισιτηρίων απλών ή διαρκείας σε ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Επειδή ούτε αυτό γίνεται και οι ΑΕ συμπεριφέρονται λες και κάνουν χάρη, ανάλογα με τα συμφέροντα τους, η λύση για να επιτευχθεί με "νταβατζιλίκι" αυτό, θα μπορούσε να είναι η εξής (η οποία δεν γνωρίζω αν γίνεται):

Αλλαγή του καταστατικού του Ερασιτέχνη και για την χρήση του ονόματος και εμβλήματος να είναι απαραίτητη η διαδικασία με τις κάρτες μέλους/φίλου.

Ειδικά η επόμενη διοίκηση που θα έρθει στον Ερασιτέχνη το προσεχές καλοκαίρι οφείλει να το κοιτάξει και να το κάνει πράξη.

Σχόλια