Το τεράστιο μπάτζετ του Αλαφούζου θα μπέρδεψε τον Παπαδημητρίου...


 Δύο εβδομάδες
πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει αντικαταστάτη του Χουανκάρ, του Μπερνάρντ, του Παλάσιος, δεν ξέρει ποια θα είναι τα βασικά του στόπερ και δεν γνωρίζει αν θα πορευτεί και φέτος χωρίς κλασικό φορ.

Στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου που τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται αυτονόητο, φαίνεται πως έχουν βέβαιη την πρώτη Ευρωπαϊκή πρόκριση και δεν φοβούνται να παραταχθούν με ένα σύνολο ελλείψεων. 

Βγάζοντας από την εξίσωση τον άνθρωπο που κοροϊδεύει ασύστολα τους πάντες, πραγματικά αναρωτιέμαι τι έκανε τους προηγούμενους μήνες ο Γιάννης Παπαδημητρίου...

Θεωρούσε πως το περυσινό ρόστερ ήθελε πινελιές και όχι μεγάλες ποιοτικές προσθήκες σε δεδομένες θέσεις;

Πίστευε πως ο Τερίμ θα μακροημερεύσει και το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας βασιζόταν στις προσωπικές γνωριμίες του Τούρκου;

Ή έχασε την Γη κάτω από τα πόδια του, όταν έμαθε από τα ΜΜΕ πως ο Αλαφούζος θέλει να ξοδέψει όσα λεφτά δεν ξόδεψε ποτέ ξανά;

Είναι σοκαριστικό πως δεν έχει κουνηθεί φύλλο και θεωρείται επιτυχία ότι κάναμε μεταγραφή τον Ιανουάριο, δεν πουλάμε τον Ιωαννίδη και χτυπάμε πόρτες που ξέρουμε ότι θα εισπράξουμε άρνηση.

Η Παναθηναϊκή επικαιρότητα είναι λες και το τριφύλλι κατέκτησε το Conference σαν άλλος γαύρος, το πρωτάθλημα σαν άλλος Πάοκ και κέρδισε πίστωση χρόνου με την αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό σαν άλλη Άεκ. Λες και δεν υπάρχει άμεση ανάγκη σοβαρότατης ποιοτικής ένεσης στο ρόστερ, λες και η ομάδα πετούσε πριν λίγους μήνες και υπάρχει εμπιστοσύνη πως θα περάσει σβηστά στην τελική φάση...κάποιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ενώ, οι άλλοι κάνουν κινήσεις εμείς έχουμε τις δικαιολογίες στο τσεπάκι. Περιμένουμε να τελειώσει το Euro, πάμε να χτυπήσουμε τα δυνατά ονόματα κοκ.

Τέλος πάντων...

Είπαμε ήρεμα, γιατί αλλιώς δεν τραβάει η φάση με τον Αλαφούζο.

Η ΠΑΕ, λοιπόν, δεν βγάζει διαρκείας γιατί αδυνατεί να υπολογίσει τον ΦΠΑ και η ομάδα δεν κάνει μεταγραφές γιατί ο Παπαδημητρίου μπερδεύτηκε με το υπέρογκο μπάτζετ του Αλαφούζου.

Και έχει ο Θεός...


ΥΓ: Over/under Δεκέμβρη απομάκρυνση Παπαδημητρίου; Δεν είναι πρόβλεψη. Απλά αυτό γίνεται συνέχεια επί ημερών Αλαφούζου. Ο τεχνικός διευθυντής έρχεται για να "φάει" τον προπονητή, ο νέος προπονητής για να "φάει" τον τεχνικό διευθυντή και πάει λέγοντας.

Σχόλια