24.452 απαντήσεις...


 Ούτε 30.000 Παναθηναϊκοί δεν βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ. 

Συγκεκριμένα, η προσέλευση έγραψε 24,452 με τον κόσμο να δίνει απάντηση σε όσα κατάφερε να κάνει ξανά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όσοι θέλουν να βρουν δικαιολογίες περί ημερομηνίας, σημασίας αγώνα, ζέστης  κοκ μπορούν να το κάνουν. Αλλά ας θυμηθούν πως στο (και πρόσφατο) παρελθόν ο ίδιος κόσμος έχει διαψεύσει αυτές τις δικαιολογίες με μαζικές προσελεύσεις.

Χθες δόθηκαν 24.452 απαντήσεις. Από αυτούς που πήγαν και από αυτούς που δεν πήγαν. Τόσο ότι με τον χειρότερο παράγοντα στα χρονικά του Συλλόγου ακόμη υπάρχει κόσμος που δεν χαμπαριάζει μπροστά στην αγάπη του για την ομάδα, όσο και ότι ο ίδιος παράγοντας μέσα σε λιγότερο από 1 έτος άδειασε το ΟΑΚΑ με συνοπτικές διαδικασίες...


ΥΓ: Όσοι κουνάνε το δάχτυλο σε Παναθηναϊκούς που πάνε στο γήπεδο, ας το σκεφτούν διπλά και τριπλά. Το είχα κάνει κι εγώ στο παρελθόν με τον Βαρδινογιάννη και είναι τουλάχιστον χυδαίο. Μπορεί να κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα. Όχι όμως αυτόν που δίνει για την ομάδα του και δρα ρομαντικά. Ακόμη κι ας θεωρείται κορόιδο και δεν τυγχάνει σεβασμού από την ίδια την ομάδα του.

Σχόλια