Η δράση φέρνει αντίδραση


 Sold out
το "Παύλος Γιαννακόπουλος" που θα διεξαχθεί στο Καλιμμάρμαρο, μέσα σε λιγότερο από 2 μέρες. Ένα αποτέλεσμα που είναι συνέχεια του πρόσφατου sold out των διαρκείας. Ένα αποτέλεσμα που ήταν συνέχεια της ιστορικής ζήτησης που υπήρχε όλη την προηγούμενη σεζόν, παρά τις ιστορικά υψηλές τιμές.

Προφανώς, αυτή η μοναδική ιδιαιτερότητα που θα λάβει χώρα στις 21/9 ήταν δεδομένο πως θα προκαλέσει την γρήγορη εξάντληση των εισιτηρίων. Όμως, το Παναθηναϊκό στάδιο είναι το δέντρο και όχι το δάσος...

Τα έχουμε πει μπόλικες φορές, θα το ξαναπούμε άλλη μια.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε πέρυσι να ρίξει μεταγραφικές βόμβες και να δημιουργήσει σε χρόνο dt μια ομαδάρα που εν τέλει κατέληξε να τα κατακτάει όλα, με ιστορικό τρόπο.

Η συγκεκριμένη μεταγραφική δράση έφερε την άμεση μαζική αντίδραση του κόσμου που έκανε το event της Αθήνας, τα εντός έδρας παιχνίδια του τριφυλλιού. Ο κόσμος είδε όραμα, είδε πράξεις και τα λεφτά που έπεσαν στην αγορά τα έφερε πίσω στα ταμεία της ΚΑΕ.

Χωρίς πολλά πολλά.

Η ΚΑΕ πήγε στην πεπατημένη της πολυμετοχικότητας, όταν ο κόσμος έδειξε την μοναδική του στήριξη και την μεγάλη του αγοραστική δύναμη, μόλις συνειδητοποίησε πως υπάρχει κινητοποίηση για να γίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος.

Πήγε στην πεπατημένη και πλέον ανοίγει νέο μονοπάτι με την ανακαίνηση του ΟΑΚΑ που θα δημιουργήσουν άλλα δεδομένα στο τμήμα του μπάσκετ.

Η δράση φέρνει αντίδραση λοιπόν...τόσο στα οράματα, όσο και στις παπάτζες...


ΥΓ: Σε αυτές τις ιστορικές συγκυρίες, ο Ερασιτέχνης θα μπορούσε να έχει γεμάτα ταμεία. Δυστυχώς, η υποτακτική διοίκηση δεν έχει τρόπο να απαιτήσει πράγματα απο τις ΑΕ.

YΓ2: Ζούμε την εποχή που η ΚΑΕ σου δείχνει πως μπορείς να πετύχεις με κάθε πιθανό τρόπο και η ΠΑΕ πως μπορείς να αποτύχεις με κάθε απίθανο...

Σχόλια