Όχι έτσι ρε γαμώτο!



Στο πρώτο ματς δεν πόνεσα τόσο. Είδα έναν πιο ποιοτικό Άγιαξ και έναν φοβισμένο Παναθηναϊκό με ελλείψεις και δεν μπήκα στην διαδικασία να το αναλύσω πολύ στο κεφάλι μου. 

Το σημερινό όμως πόνεσε. Πόνεσε γιατί είδα έναν Παναθηναϊκό που όχι μόνο έβγαλε αντίδραση αλλά όρθωσε ανάστημα στο Άμστερνταμ, από την αρχή έπαιξε για να κερδίσει, κατάφερε να το πάει στην παράταση, κυνήγησε να το τελειώσει πριν τα πέναλτι και εκεί...σε ένα ιστορικό 34 εκτελέσεων, γνώρισε έναν πολύ πικρό αποκλεισμό, που τον στέλνει στα play off του Conference κόντρα στην Λανς.

Αν έχανε σβηστά θα έλεγα οκ ήμασταν χειρότεροι πάμε για άλλα. Όμως στο ρεζουμέ αυτής της σειράς, είναι κρίμα και γαμώτο γιατί ναι μεν οι Ολλανδοί έχουν περισσότερη ποιότητα αλλά εν τέλει πέρασαν επειδή εκμεταλλεύτηκα τον φοβικό Παναθηναϊκό του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ.

Και να πω την αμαρτία μου...όταν είδα το πρώτο πέναλτι του Βιλένα έτσι όπως μπήκε, θυμήθηκαν το περυσινό του Κλάινσχάισλερ στην Μασσαλία και λέω κλείδωσε.

Τελικά, αυτή που κλείδωσε είναι η Λανς και το τριφύλλι ξεκινάει ως αουτσάιντερ στα χαρτιά. Όμως, εάν η ομάδα έχει την σημερινή αγωνιστική συμπεριφορά και δεν...χαζεύει τα τριγωνάκια των Γάλλων, τότε μπορούμε.


ΥΓ: Τρομερός Ντραγκόφσκι.

ΥΓ2: Το ενδιαφέρον είναι η διαχείριση του Αλόνσο στα πρόσωπα με την ομάδα να μην χωλαίνει και ειδικά στην παράταση να βγάζει μια αγωνιστική αυτοπεποίθηση που μου άρεσε.

ΥΓ3: Ότι παλεύουμε να μπούμε στην διοργάνωση που κατέκτησε πέρυσι ο γαύρος και αυτό δείχνει την σμίκρυνση που πέτυχε ο Αλαφούζος, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η ανάγκη να συμμετάσχουμε. Και δεν αναφέρομαι στα οικονομικά, αλλά σε όλα τα τριγύρω που είναι εξίσου σημαντικά.

ΥΓ4: Μπράβο στους μάγκες Παναθηναϊκούς, που δεν άφησαν ούτε στο Άμστερνταμ 15Αυγουστο την ομάδα μόνη.

ΥΓ5: Η ομάδα πληρώνει τις καθυστερημένες μεταγραφές που έγιναν και αυτές που δεν έχουν γίνει. Εάν έπραξαν έτσι, επειδή δεν περίμεναν πως θα πέσουν οι πιο δύσκολοι πάνω μας, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Σχόλια