Τα rotation θέλουν και...επιδέξια ρόστερ


Πρεμιέρα με το αριστερό για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Με ό,τι συναισθήματα έκλεισε το περυσινό πρωτάθλημα, με τα ίδια ξεκίνησε και το φετινό. Παρότι πριν λίγα 24ωρα η ομάδα του Αλόνσο κέρδισε τις εντυπώσεις με το διπλό και την παρολίγιον πρόκριση στο Άμστερνταμ, η ίδια ομάδα ξενέρωσε τον κόσμο χάνοντας 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο ΟΑΚΑ.

Ή μάλλον για να ακριβολογώ...μια άλλη ομάδα, αφού ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε ότι το τριφύλλι επιδέχεται μεγάλου rotation, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί την do or die σειρά με την Λανς. Θεωρητικά ορθώς έπραξε. Όμως, το γκολ του Ρεγκίς στο 52' τον επανέφερε στην πραγματικότητα.

Στην πράξη φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο την δεδομένη χρονική στιγμή, ούτε σε ρόστερ επιπέδου Αστέρα. Αν θα μπορεί να το κάνει σε λίγους μήνες είναι άλλη ιστορία. Όμως τώρα δεν μπορεί και αποδείχθηκε.

Άπαντες γνώριζαν με την λήξη της περυσινής περιόδου ότι η ομάδα θέλει σοβαρή ενίσχυση εάν θέλει να λογίζεται ως φαβορί και εάν θέλει να έχει εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, η διοίκηση επέλεξε να κάνει καθυστερημένες μεταγραφές, να δοκιμάζεται κόντρα στον Άγιαξ γυμνή, αλλά και να παίζει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος δίχως αξιόπιστες επιλογές για rotation.

Προφανώς, κανένας τίτλος δεν χάθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως κανένας οπαδός της ομάδας δεν απέμεινε που να πιστεύει ότι η ομάδα θα τραβήξει ξανά προς την δόξα με τον Αλαφούζο στο τιμόνι...


ΥΓ: Πολύ θετικές εντυπώσεις ο Τετέ.

ΥΓ2: Ο αστέρας φώναζε εδώ και μέρες με τον Παναθηναϊκό να πετάει χαρταετό. Καμία έκπληξη.

Σχόλια