Τον κράτησε ζωντανό μια γκολάρα


 Όπως το 1998 και το 2007, έτσι και το 2024
ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Λανς. Οι Γάλλοι επικράτησαν με 2-1, πήραν προβάδισμα πρόκρισης αλλά η γκολάρα του Ιωαννίδη που έκανε σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα, κράτησε ζωντανό το τριφύλλι για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Πάνω-κάτω, το παιχνίδι της Γαλλίας μου άφησε την ίδια αίσθηση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ. Ένας ποιοτικότερος αντίπαλος που μπορεί να υποταχθεί εφόσον κάνεις ένα αρκετά καλό παιχνίδι και εκμεταλλευτείς όσες ευκαιρίες κάνεις. Ό,τι λιγότερο θα στοιχήσει.

Η ομάδα του Αλόνσο δεν διαχειρίστηκε καλά ούτε την αρχή, ούτε το διάστημα -κυρίως του πρώτου ημιχρόνου- που αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Μια συνθήκη που ευτύχησε να την έχει από το 22' αλλά δείχως να δείχνει ικανή να την εκμεταλλευτεί. 

Ευτυχώς, η έμπνευση του Ιωαννίδη στο 53' έδωσε διαφορετική σημασία στον επαναληπτικό, με τα πάντα να είναι ανοικτά και τον Παναθηναϊκό να μπορεί να παίξει την πρόκριση μπροστά στον κόσμο του.

Την άλλη Πέμπτη λοιπόν...να δούμε, τι θα δούμε. Αν και μέχρι τότε προέχει το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.


ΥΓ: Δεδομένων των συνθηκών, ωραίος ο Πελίστρι.

ΥΓ2: Μπράβο στον κόσμο που δήλωσε παρουσία.

Σχόλια