Γυμνός και κατώτερος...ψάχνει την υπέρβαση στο Άμστερνταμ


 Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την "έδρα" του και γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Άγιαξ, σε ένα ματς που επιβεβαίωσε αφενός την γύμνια του και αφετέρου την κατωτερότητα του από τους Ολλανδούς.

Το τριφύλλι ήξερε εξαρχής πως έψαχνε σε αυτήν την σειρά την πρόκριση μέσα από υπερβάσεις, αλλά με την παρουσία του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε τον κόσμο του να καταλάβει πως θα την πετύχει. Ένας Παναθηναϊκός στα όρια του φοβισμένου παρακολουθούσε το παιχνίδι του Άγιαξ περιμένοντας πότε θα του βάλει γκολ και ύστερα δειλά-δειλά προσπάθησε να δει εάν μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Τελικά δεν πήρε τίποτα και πλέον ψάχνει μια μεγάλη υπέρβαση στο Άμστερνταμ για να προκριθεί στα play off του Europa League.

Όμως, το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ότι η ομάδα έχασε σήμερα από έναν καλύτερο αντίπαλο...

Το πρόβλημα ήταν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού φρόντισε η ομάδα να κατέβει μεσοεπιθετικά με ομάδα δίχως μεταγραφές μεσοεπιθετικά και χειρότερη από πέρυσι. Πως ακριβώς θα κυνηγήσεις κάτι καλύτερο από πέρυσι με χειρότερο ρόστερ; 

Προφανώς, όσοι έχουν φαντασία ή συμφέρον θα βρουν μπόλικες εξηγήσεις για να το απαντήσουν...

Τέλος πάντων. Το -αγωνιστικό- ζήτημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα διπλό στην Ολλανδία κι αν αυτό δεν έρθει ψάχνει μια υπέρβαση με την Λανς για να μπει στην τρίτη διοργάνωση της Uefa...


ΥΓ: Δεύτερο ΟΑΚΑ για φέτος, δεύτερη φετινή υπενθύμιση πως αυτό το πέπλο μιζέριας θα φύγει μόνο αν φύγει ο Αλαφούζος.

Σχόλια