Έσβησε την Λανς και μένει Ευρώπη!


 Με δύο γκολ
των φετινών ηχηρών του μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να ανατρέψει την σειρά με την Λανς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και πήρε την πρόκριση στην League Phase του Conference League. 

Σε μια βραδιά που όλα του πήγαν όπως έπρεπε, το τριφύλλι δημιούργησε μια γλυκιά Ευρωπαϊκή ανάμνηση, αποκλείοντας μια ποιοτικά ανώτερη ομάδα και κόντρα στα προγνωστικά πραγματοποίησε μια σημαντική νίκη.

Το τριφύλλι απέφυγε έναν καταστροφικό αποκλεισμό και πλέον μπορεί να κάνει αγωνιστικά σχέδια για τους επόμενους μήνες, κρατώντας παράλληλα ζεστό τον κόσμο για την συνέχεια της σεζόν. 

Πελίστρι και Τετέ έδωσαν τα γκολ της πρόκρισης και το σενάριο δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για το αποψινό βράδυ.


ΥΓ: Συνειδητά αποφεύγω τις υπερβολές για την σημερινή πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια ανατροπή κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν για Conference, αλλά δεν θέλω να της δώσω μεγαλύτερη αξία από όσο έχει. Δεν εθελοτυφλώ, ούτε παραβλέπω τα οφέλη που έχει, ή μάλλον τις ζημιές που δεν δημιουργήθηκαν. Αλλά χρειάζεται ένα μέτρο. Τουλάχιστον στο μυαλό μου κι ας φαντάζω γραφικός.

ΥΓ2: Η γιούχα που έπεσε -όχι μια φορά- στο ΟΑΚΑ, όταν ο κόσμος φώναξε συνθήματα κατά του χειρότερου παράγοντα στην ιστορία του Συλλόγου πρέπει να αποτελέσουν θέμα προς συζήτηση και θα το κάνω αύριο με πιο καθαρό μυαλό.

ΥΓ3: Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση του Ντραγκόφσκι.

ΥΓ4: Δεν έχει καμία σημασία με ποιον τρόπο ήρθε η πρόκριση. Σημασία έχει ότι ήρθε.

ΥΓ5: "Χρησιμοποίησες" τον κόσμο με γενική είσοδο και διευκολύνσεις για να παίξεις όλα τα χαρτιά σου για την πρόκριση. Να δω πως θα εκμεταλλευτείς την σημερινή πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στα επόμενα εντός.

ΥΓ6: Όσοι ζήσαμε τα μεγαλεία των προηγούμενων δεκαετιών, καλό θα είναι να κρατάμε τα μπόσικα και να βοηθάμε τις νέες γενιές να καταλάβουν ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος της ομάδας και τις ορίζεται ως πραγματική επιτυχία. Γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχουν μεγαλώσει γενιές βουτηγμένες στο τίποτα.

ΥΓ7: Κανένας Αλαφούζος δεν θα είναι ποτέ ικανός, να μην μας κάνει να πανηγυρίσουμε τα γκολ της πράσινης φανέλας με το τριφύλλι στο στήθος.

ΥΓ8: Άντε να βγαίνουν τα μπάτζετ για τις εκδρομές!

Σχόλια