Ο Παναθηναϊκός κάτω από όλους και από όλα...


 Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με κεκλεισμένων για τα μπουκάλια που έπεσαν στο γκολ του Βαλμπουενά. Σε μια εποχή που η πολιτεία κλείνει για το τίποτα τις έδρες, βρέθηκαν κάποιοι να πετύχουν το απόλυτο τίποτα και να στερήσουν από τους Παναθηναϊκούς να δουν τον Παναθηναϊκό.

Στα χρόνια του Αλαφούζου, του χειρότερου παράγοντα στην ιστορία του Συλλόγου, έχουμε δει ουκ ολίγες πρακτικές του που επιβεβαιώνουν πως ο Παναθηναϊκός είναι κάτω από όλα. Σε αυτά τα χρόνια, αυτά τα μπουκάλια υπευνθύμισαν πως ο Παναθηναϊκός είναι κάτω κι από όλους...

Άπαντες βάζουν την προσωπική τους ματαιοδοξία πάνω από το τριφύλλι. Χωρίς πολύ σκέψη, χωρίς φιλτράρισμα.

Γιατί έτσι; Γιατί έτσι!

Αν είσαι οπαδός δεν γίνεται να δέχεσαι ένας πρώην παίκτης του γαύρου να πανηγυρίζει μπροστά από το πέταλο σου. Θα του πετάξεις τα μπουκάλια κι ας μην έχει κανένα απολύτως νόημα. Κι ας τον πετύχεις στην καλύτερη, ώστε να πετύχεις τα χειρότερα για την ομάδα σου.

Στα μυαλά κάποιων, αυτό είναι οπαδός. Ή μάλλον περισσότερο οπαδός από το να βρίσκεσαι μέσα στο ψυχρό ΟΑΚΑ για να φωνάζεις υπέρ της ομάδας σου και κατά του ιδιοκτήτη της.

Κανένας εγωισμός, κανένα συμφέρον, καμία καυλάντα και καμία ψευτομαγκιά δεν αξίζουν να θυσιαστούν για το τριφύλλι…στα μυαλά κάποιων ή και πολλών.



Σχόλια