Δεν βλεπόταν ούτε στην Βοσνία...



 Κάποια Μπόρατς Μπάνια Λούκα
ήταν τόσο ικανή ώστε να μην μας επιτρέψει να κερδίσουμε στην έδρα της. Ή για να είμαστε πιο δίκαιοι, ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο ανίκανος για να πάρει ένα άνετο διπλό απέναντι σε μια ομάδα που δεν διέθετε καμία ποιότητα. 

Το τριφύλλι δεν βλεπόταν ξανά και δεν τα κατάφερε ξανά. Η ομάδα του Αλόνσο έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις 6 φορές σε 13 ματς, το ποδόσφαιρο που παίζει είναι ό,τι να ναι και ακόμη αντίπαλους σαν τους σημερινούς που είναι για πολλά γκολ, δεν μπορεί να τους επιβληθεί.

Παρότι βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ με γκολ του Μπακασέτα, η απουσία ενός κανονικού φορ ήταν εμφανέστατη και όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν δεν έγιναν γκολ. Κι όπως γίνεται συνήθως, η ισοφάριση ήρθε και μετά πάμε με ηρωισμούς να πάρουμε το ματς.

Όσο περνούσε η ώρα, το rotation έδωσε την θέση του στους βασικούς και τελείωσε ακόμη μια άσχημη βραδιά στην εποχή Αλαφούζου.

Ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται, δεν βγάζει φρεσκάδα, δεν διαθέτει πλάνο, δεν μπορεί να επιβληθεί, δεν ξέρει να σκοράρει, δεν δεν δεν...

Η ομάδα του Οκτώβρη παίζει χειρότερα από την ομάδα του Αυγούστου και αντί να βελτιώνεται, βαλτώνει ολοένα και περισσότερο.

Κυριακή τώρα με τον γαύρο...

Σχόλια