Δεν κέρδισε ούτε τον γαύρο και έπεσε στο -7


 Ούτε στο τρίτο ντέρμπι
δεν μπόρεσε ο Παναθηναϊκός να πάρει το τρίποντο της νίκης. Οι πράσινοι είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, δέχθηκαν ευκαιρίες για να φάνε γκολ και τελικώς κατέληξαν με τον πόντο της λευκής ισοπαλίας.

Ο Αλόνσο μπορεί να ωραιοποίησε την κατάσταση με τις δηλώσεις του, ο κόσμος μπορεί να φωνάζει δικαίως για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην αγκαλιά του Ρέτσου με την μπάλα, όμως στο βράδυ της Κυριακής το αποτέλεσμα λέει -7 από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Και μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεμπέρδεψε με τα ντέρμπι και τώρα να έχει να περιμένει γαύρο, άεκ και πάοκ να αλληλοεξουδετερωθούν, αλλά...ποιος πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει διπλό στο Γεντί Κουλέ με την μπάλα που παίζει; Μπήκαμε Οκτώβριο και η ομάδα όχι μόνο δεν πείθει αλλά προβληματίζει, αφού δεν δείχνει να έχει πλάνο στην επιθετική της προσέγγιση.

Μακάρι στην διακοπή τα πράγματα να φτιάξουν...


ΥΓ: Σαν την μύγα μέσα στο γάλα ο Τετέ.

ΥΓ2: Ότι τραυματίζεται ο Ιωαννίδης και υπάρχει από πίσω το χάος, κάποιος ευθύνεται έτσι; 

ΥΓ3: Συνεχίστε να μην βρίσκετε λύση με τον Βαγιαννίδη και να τιμωρείτε τον Παναθηναϊκό. Είδαμε και σήμερα πόσο καλά πήγε με τον Μπάλντοκ.

ΥΓ4: Στις φετινές προτεραιότητες ήταν η αναβάθμιση του αριστερού αμυντικού άκρου και αυτόν τον Μαξ ακόμη μόνο σε guest εμφανίσεις τον βλέπουμε...

Σχόλια