Και ο Θεός βοηθός...


 Όπως φαίνεται,
η λευκή ισοπαλία με τον γαύρο κράτησε τον Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και το τριφύλλι θα πορευτεί με τον Ουρουγουανό μέχρι νεοτέρας.

Για να μην κοροϊδευόμαστε, οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του για να βγάλει την χρονιά κι αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες -σχεδόν- όλοι οι ρεπόρτερ της ομάδας είχαν πάρει το "χαρτάκι" ότι ο προπονητής είναι φευγάτος. Και θα μου κάνει τεράστια εντύπωση, εάν μετά την διακοπή το τριφύλλι πάρει τα πάνω του και αρχίζει να κερδίζει και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Προσωπικά, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που προπονητής σε αντίστοιχη φάση ρέφαρε την κατάσταση.

Αν και τις περισσότερες φορές δεν είμαι υπέρ των αλλαγών μέσα στην σεζόν, ο Αλόνσο μου δίνει περισσότερους λόγους, όσο περνάει ο καιρός, να πιστεύω ότι δεν κάνει. Δηλώσεις που έχουν έτοιμη την δικαιολογία στα χείλη, παραδοχή ότι πήρε "χαρτάκι" από την διοίκηση για τον Βαγιαννίδη, παίκτες που παίζουν κάτω από τις δυνατότητες τους και αποτελέσματα που δεν θυμίζουν πρωταγωνίστριας ομάδας.

Ότι η ΠΑΕ αποφάσισε να τον κρατήσει επειδή δεν έχασε από τον γαύρο, δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις στην ομάδα.

Όπως και χθες μόλις βγήκε ο Ιωαννίδης από το γήπεδο, έτσι και σήμερα που μένει ο κόουτς, ας πούμε ένα και ο Θεός βοηθός και βλέπουμε...


ΥΓ: Και κάποια στιγμή πρέπει να γράψουμε και για τον Παπαπαδημητρίου...

Σχόλια