Κύριε υπεύθυνε επικοινωνίας, μην επικοινωνείτε άλλες ανοησίες...


 Μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τις ενέργειες της ΠΑΕ να καμουφλάρει την άρρωστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια στον ποδοσφαιρικό οργανισμό, ο Σταμάτης Γαρρής βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου...και πήρε φόρα λέγοντας ανοησίες που μόνο γαύροι θα μπορούσαν να αφουγκραστούν. 


"Πόσες φορές θυμόμαστε να έχει γεμίσει το ΟΑΚΑ. Δηλαδή, πάμε στη δεκαετία του ’80 και στις αρχές του ’90, όταν και ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση η γηπεδική παρουσία στην Ελλάδα"

"Πάμε σε αποφάσεις με σκοπό να ενεργοποιήσουμε τα αντανακλαστικά του θεατή. Να αφαιρέσουν το επιχείρημα δεν μπορώ να δώσω 40, 50 ή παραπάνω ευρώ για έναν αγώνα"


Κ.Γαρρή, πλην των αστείων ανακοινώσεων που συντάσσετε κατά καιρούς, διαθέτετε μνήμη ή θεωρείτε πως πλέον απευθύνεστε σε εντελώς χάπατα; 

Πόσες φορές γέμισε το ΟΑΚΑ μετά τα 00's, θυμάστε; Πόσες φορές ο κόσμος του Συλλόγου το έκανε να φαίνεται μικρό;

Αλλά ας μην κουράσουμε την μνήμη σας. Πέρυσι, εσείς δεν ήσασταν στην ΠΑΕ; Θυμάστε αν έγινε sold out με την Μπράγκα; Θυμάστε πόσο κόσμο μάζεψε καθημερινή απόγευμα με απεργία στα μέσα κόντρα στην Βιγιαρεάλ; Θυμάστε μήπως αν χρειάστηκε να ενεργοποιήσετε τον κόσμο με προσφορές 1+1 και άλλες γαυρίλες;

Ο κόσμος λατρεύει το τριφύλλι. Όσοι πατάνε συνεχίζουν να το κάνουν γιατί είναι άρρηκτα δεμένοι με αυτό. Όσοι δεν πατάνε δεν αντέχουν άλλο να το βλέπουν δέσμιο ενός παράγοντα που δεν διαθετεί κανένα όραμα και τορπιλίζει κάθε προσπάθεια με τις πράξεις του.

Δεν θέλετε να γεμίσετε το ΟΑΚΑ.

Θέλετε να εξαγοράσετε την στήριξη του κόσμου.

Δεν θέλετε να δώσετε αφορμές στον κόσμο να στηρίξει το τριφύλλι.

Θέλετε να δώσετε αφορμές να καμουφλάρετε την ασχήμια σας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν χαμπαριάζει από ακριβά εισιτήρια όταν βλέπει τα βασικά. Το είδατε ακόμη κι εσείς πέρυσι, το βλέπει και το μπάσκετ.

Μην επικοινωνείτε άλλες ανοησίες και μην προσπαθείτε άλλο να γαυροποιήσετε τον Παναθηναϊκό.

Σχόλια